uchmanek Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Forum jest naprawde super, wielki graty dla wszystkich, ktorrzy wlozyli w nie swoja prace. Brakuje mi tylko jednej rzeczy: oznaczania postow, w ktorych uzytkownik zabral glos. Mysle, ze takie "cus" przyda sie wszystkim. pozdrawiam caly team forumrowerowe.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 ekhem a ja nie rozumiem o co chodzi? :] mozesz przyblizyc temat?;]. Przeciez mozesz wyszukac posty danego uzytkownika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Sierpnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o to aby zobaczyć własne posty to kliknij na nazwe swojego profilu i tam po prawej na górez jest "opcje profilu" wyswietl posty lub tematy użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 wytlumacze to w ten sposob: kiedy wchodze na jakies podforum, tematy w ktorych sa nowe posty znajduja sie na gorze i sa zaznaczone kolorkiem, reszta jest szara i na dole. gdyby bylo jeszcze zaznaczone w ktorych tematach wypowiadalem sie wczesniej, moglbym bez trudu kontynulowac dyskusje, nie musialbym przegladac tematow, w ktorych wczesniej nie zdecydowalalem sie odezwac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 No to masz opcje "szukaj" wpisz tam swoj nick i pokaza Ci sie wszystkie tematy w ktorych sie udzielałes i beda ułozone względem tego na który ostatnio ktoś odpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 nie twierdze, ze nie mozna zrobic tego inaczej, tylko ze tak byloby wygodniej (przynajmniej dla mnie), poniewasz bez zadnych dodatkowych manewrow widze gdzie prowadze dyskusje, a gdzie nie. zreszta gdybym chcial zobaczyc wszystkie swoje posty, zajzalbym do profilu (tak jak radzi Lookas 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 24 Sierpnia 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 i tak chyba zostanie. Ewentualnie wlacz powiadamianie o odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwiutki Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Mi tez takiego znacznika brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 16 Września 2006 Root Admin Udostępnij Napisano 16 Września 2006 sorry chlopaki.. po prostu kazdy skrypt ma swoje plusy i minusy. PHPBB2 ma duzo opcji, ale jest tak latwo podatne na atak i wlamania, ze juz tego nie komentuje. Natomiast IPB jest skryptem komercyjnym, za ktory trzeba bylo zaplacic... a placi sie glownie za bezpieczenstwo, ktorego brak juz raz doswiadczylismy na poprzednim forum. .. Coś za coś, musicie to zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wawrus Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ale jak np wchodzisz w dział "amortyzacja przód/tył" czy jakikolwiek inny to na dole masz w legendzie opcje wyszukiwania. I wybierasz w ostnim "pasku" (tam gdzie pisze "Tematy:Wszystkie")opcje "Tematy:Zawierające moją odp." i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.