Duraczek Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 Witam, Ostatnimi czasy chciałem trochę więcej pośmigać no bo zbliża się zima i już tak fajnie nie będzie. Poskakałem sobie i jakoś tak na ostniej skoczni nie nabrałem wystarczającej prędkości no i nie doleciałem dość konkretnie. Myślałem, że już będe wracał na nogach do domu ale na pierwszy rzut oka wszystko było ok. Dopiero jakoś w domu wydał mi się dziwny mój uginacz bo jakoś tak ciężej pracował i kierownica niby prosto była ale coś mnie znosiło, dzisiaj rozebrałem go i okazyje się, że górne lagi sa krzywe, tak jakby korone przekrzywiło i w efekcie jak z boku się patrzy widać, że nie idą prosto tylko troche odbiegają od prostej lini. I moje pytanie jest takie czy można by było coś takiego wyprostować, czy nie pęknie przy prostowaniu bo z tego co pamietam to chyba korona była aluminiowa. Z góry dziękuję za odpowiedź
Ychu Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 Jeśli korona nie jest krzywa to można wymienić golenie. Jeśli korona też to raczej całe górne lagi. Napisz do Activi On będzie wiedział co z tym zrobić.
Duraczek Napisano 15 Października 2015 Autor Napisano 15 Października 2015 Dzięki ale raczej wymiana jest nie opłacalna. Chciałbym tylko, żeby popracował jeszcze przez chwile bo w niedalekiej przyszłości i tak będe zmieniał wideł
Ychu Napisano 15 Października 2015 Napisano 15 Października 2015 Do skakania to mi się wydaje średni pomysł prostować te golenie. Jeśli faktycznie są tylko ciut skrzywione może nic się nie stanie ale jeśli mocno no to może być problem.
Duraczek Napisano 17 Października 2015 Autor Napisano 17 Października 2015 Temat w sumie do zamknięcia, udało mi się wyprostować to mnien więcej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.