lenowy Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Witam,ma ktoś może Grand Canyon w rozmiarze M w Olsztynie lub okolicach i pozwoliłby przymierzyć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 17 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2015 masz dostęp do olsztyńskich grup rowerowych na fejsie? Tam prędzej ktoś się odezwie. Jeśli coś to pisz na priv - dodam Cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Na jednej z grup złapałem już kontakt (Olsztyn kręci korbą), tylko że rama L.Jakbyś coś wiedział na temat Mki, to daj znać.Pozdrover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babadzi Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Witam, ma ktoś może Grand Canyon w rozmiarze M w Olsztynie lub okolicach i pozwoliłby przymierzyć??? XL, a jakie masz, że tak powiem parametry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 19 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Parametry mam zdecydowanie na M Ale dzięki za odzew.Zadowolony jesteś z Canyona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babadzi Napisano 26 Października 2015 Udostępnij Napisano 26 Października 2015 To mój pierwszy rower MTB, wcześniej były turystyczne Waganty, potem po długiej przerwie crossowe: Alex i Author Mission. Teraz jestem bardzo zadowolony, bo wjeżdżam Canyon'em wszędzie tam, gdzie chcę Rewelacyjna proporcja cena/jakość/waga. Przejechałem ponad 1000 km od maja, a nie oszczędzam go: całe wybrzeże polskiego Bałtyku w tym plaża i czasem nawet woda, okolice Czantorii, lasy, piachy, błota, dał radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.