ovDarkness Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) 7.10.2015 ok. Godziny 21 spod mojego miejsca pracy przy Obrzeżnej 1 skradziono mój rower - Canyon Yellowstone Al 4.9. Znaki szczególne : brak koszyka na bidon, przykręcony zestaw lamp Giant. Rozmiar ramy M. Amortyzator RS XC30 Air (charakterystyczne malowanie w kolorze ramy) , przerzutka przód Deore , tył XT, Korby Shimano 522 mają pościerane ramiona (ze śladami czarnej farby, poprzedni właściciel je próbował malować), hamulce br-m355, manetki Deore , felgi Alex en24 ( w kolorze ramy charakterystyczne), siodło Selle Italia X1. Mocno przegrzana (odbarwiona) tylna tarcza hamulca. SPrawa została zgłoszona Policji, dysponujęteż nagraniem z monitoringu. Niestety rower nie był znakowany, nie dysponuję też numerem seryjnym ramy. Dla osoby, która udzieli informacji prowadzących do odnalezienia, lub odda mi rower w miejsce z którego został skradziony, przewidziana jest wysoka nagroda pieniężna. Mój numer telefonu 729155425. Edytowane 14 Października 2015 przez ovDarkness Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi