ezios Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W ciągu miesiąca dwa zakupy. Obsługa merytoryczna na wysokim poziomie zresztą tak samo jak obsługa samych zakupów. Towary które kupiłem były faktycznie na stanie. Można się porozumieć i mieć szybką wysyłkę. Ceny moim zdaniem bardzo dobre, ale to każdy musi sam sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 heheh jak to często bywa do pierwszej reklamacji http://www.forumrowerowe.org/topic/170930-kaseta-reklamacja-zniszczonej-kasety/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Tego wątku nie znalazłem ale miałem spięcie z CR i dlatego szukam alternatywnego sklepu. Na tą chwilę jestem zadowolony. Też kupiłem ten sam produkt więc czas pokaże. Ogólnie żeby sklepom zależało tak samo na klientach jak pieniądzach to byłby git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Kupiłem u nich łańcuch HG53 na allegro, otrzymałem go w jakimś worku chyba po pierwszym śniadaniu. Po miesiącu łańcuch się tak rozciągnął, że nadawał się na śmietnik. Nie wiem skąd oni to biorą, ale wcześniejszy HG53 wystarczył mi na cały sezon. Sama transakcja OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Czy był to worek otwarty czy sztywny, zamknięty jednak fabrycznie zgrzewem , z pinem luzem poza workiem? Jeśli to drugie to jest to oryginalny łańcuch w tzw opakowaniu dla serwisów, sprzedawany bez opakowania detalicznego kartonowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Też kupiłem ten łańcuch i dostałem w kartonowym opakowaniu producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 15 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Jest temat do oceny sklepów rowerowych; http://www.forumrowerowe.org/topic/120388-opinie-internetowe-sklepy-rowerowe-cz-2/page-28?do=findComment&comment=1757831 Jest sens tworzyć nowy byt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krism4a1 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Co do zakupów u nich też nie mam zastrzeżeń, handlują tylko towarem który mają i wysyłka jest błyskawiczna, a kupiłem w sumie sporo u nich rzeczy. Ogromne zastrzeżenia mam jedynie do załatwiania reklamacji i tego jak próbowali mi wmówić idiotyzmy. Zupełnie inna gadka (a rozmawiałem telefonicznie z nimi przy okazji zakupów i reklamacji) przy zakupie i reklamacji. Czasami sprzedają towar jak pisze @tobo w opakowaniach serwisowych i nie miałbym nic przeciwko gdyby respektowali moje prawa. Ogólnie trzeba po prostu u nich brać poprawkę na ewentualną reklamację, zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ink Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Co do zakupów u nich też nie mam zastrzeżeń, handlują tylko towarem który mają i wysyłka jest błyskawiczna, a kupiłem w sumie sporo u nich rzeczy. Ogromne zastrzeżenia mam jedynie do załatwiania reklamacji i tego jak próbowali mi wmówić idiotyzmy. Zupełnie inna gadka (a rozmawiałem telefonicznie z nimi przy okazji zakupów i reklamacji) przy zakupie i reklamacji. Czasami sprzedają towar jak pisze @tobo w opakowaniach serwisowych i nie miałbym nic przeciwko gdyby respektowali moje prawa. Ogólnie trzeba po prostu u nich brać poprawkę na ewentualną reklamację, zwrot. Dzięki za info. Na pewno u nich nic nie kupię skoro tak rozpatrują reklamacje. Tak jakby problemem było napisać - uznana, przepraszamy, tu jest nowy towar. Jesteśmy stratni 20zł+8zł kosztów wysyłki klienta i mamy dobrą opinię. Unikam badziewnych sklepów odkąd jeden musiałem pozwać, bo odesłałem towar za kilkaset złotych na reklamację i ani towaru, ani kasy, ani odpowiedzi na żadne pismo. Wolę zapłacić więcej o kilka złotych i nie przechodzić podobnych historii ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezios Napisano 15 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Proszę podać sklep gdzie są dobre ceny obsługa i reklamacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 15 Października 2015 Udostępnij Napisano 15 Października 2015 Formicki-bike. Jak znajduję cenę niższą niż u nich, skrobię maila z linkiem i cenę obniżają. Reklamowałem opony schwalbe marathon racer i wymienili na nowe. Buty shimano m163 również odesłane bo puszczała klamra i zostały naprawione. Obsługa godna polecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.