Skocz do zawartości

[Sklep]rowerek.pl

ezios

Rekomendowane odpowiedzi

W ciągu miesiąca dwa zakupy.

Obsługa merytoryczna na wysokim poziomie zresztą tak samo jak obsługa samych zakupów.

Towary które kupiłem były faktycznie na stanie. Można się porozumieć i mieć szybką wysyłkę.

Ceny moim zdaniem bardzo dobre, ale to każdy musi sam sprawdzić.

Co do zakupów u nich też nie mam zastrzeżeń, handlują tylko towarem który mają i wysyłka jest błyskawiczna, a kupiłem w sumie sporo u nich rzeczy.

Ogromne zastrzeżenia mam jedynie do załatwiania reklamacji i tego jak próbowali mi wmówić idiotyzmy. Zupełnie inna gadka (a rozmawiałem telefonicznie z nimi przy okazji zakupów i reklamacji) przy zakupie i reklamacji.

Czasami sprzedają towar jak pisze @tobo w opakowaniach serwisowych i nie miałbym nic przeciwko gdyby respektowali moje prawa. Ogólnie trzeba po prostu u nich brać poprawkę na ewentualną reklamację, zwrot.

Co do zakupów u nich też nie mam zastrzeżeń, handlują tylko towarem który mają i wysyłka jest błyskawiczna, a kupiłem w sumie sporo u nich rzeczy. Ogromne zastrzeżenia mam jedynie do załatwiania reklamacji i tego jak próbowali mi wmówić idiotyzmy. Zupełnie inna gadka (a rozmawiałem telefonicznie z nimi przy okazji zakupów i reklamacji) przy zakupie i reklamacji. Czasami sprzedają towar jak pisze @tobo w opakowaniach serwisowych i nie miałbym nic przeciwko gdyby respektowali moje prawa. Ogólnie trzeba po prostu u nich brać poprawkę na ewentualną reklamację, zwrot.

Dzięki za info. Na pewno u nich nic nie kupię skoro tak rozpatrują reklamacje. Tak jakby problemem było napisać - uznana, przepraszamy, tu jest nowy towar. Jesteśmy stratni 20zł+8zł kosztów wysyłki klienta i mamy dobrą opinię.

Unikam badziewnych sklepów odkąd jeden musiałem pozwać, bo odesłałem towar za kilkaset złotych na reklamację i ani towaru, ani kasy, ani odpowiedzi na żadne pismo. Wolę zapłacić więcej o kilka złotych i nie przechodzić podobnych historii ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...