Hows Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Witajcie właśnie wróciłem do domu od babci rowerem. Trasa ok 2 km , w trakcie hamowania usłyszałem piszczenie. W domu przejechałem palcami po tarczy i zauważyłem czarne coś na tarczy i na moich palcach , to normalne ? Rower ma 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 (edytowane) tak to normalne, jest to pył z klocków, który odłożył się na tarczy Edytowane 14 Października 2015 przez grande1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hows Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 To dobrze UFFF ! Dziękuje ! Do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W domu przejechałem palcami po tarczy Tak na przyszłość zapamiętaj, że tarczy się palcami nie dotyka, ponieważ można ją lekko zatłuścić jak będziesz miał brudne ręce. Oczywiście od jednego razu nic się nie powinno stać, ale generalnie lepiej nie chwytać tarczy gołymi paluchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi