desper1 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 witam i pytam czy gdzieś można kupić taka wkładkę korekcyjną do tego modelu okularów ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Można, ale tak - zakres mocy od +2,00 do -5,00 z cylindrem do 3. Okres oczekiwania od 2 tygodni do 3 miesięcy. Cena w zależności od wybranych soczewek kosmiczna - od 1000 do prawie 2000 za całość. Tyle info na szybko, prosto od dystrybutora. To oczywiście soczewki montowane do oprawy. Samej wkładki jako dopinanego elementu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 dzięki - chodziło mi o wkładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 istnieje wkładka do m-frame'ów, ale tych "wojskowych" nie jestem pewien czy pasuje również do "cywilnych" rudy project ma modele z wkładkami swoją drogą czemu forum poprawia b r e a k e r na brakeer ? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Do tego modelu brak. Pytałem bezpośrednio u polskiego dystrybutora. Tylko szybą z korekcją, jak pisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.