zapalara Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 witam od jakiegoś czasu latam na rowerku arkus vip 901 z amorkiem rs xc28 hampelki deore m535 staralem sie prawie wszystko zebrac na deore teraz dostałem od znajomego rame leader fox dirt parade i szukam do niej amortyzatora coś polecicie jestem raczej na stracie zabawy z rowerami interesuje mnie raczej taka jazda wszędzie zazwyczaj jak siadam na rower to cały dzień w lesie i polnych drogach z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jaki masz budżet na amortyzator? Pogadaj z forumowiczem @@ACTIVIA, jest on dystrybutorem Suntour na pewno coś ciekawego dla Ciebie znajdzie. PS. Podpraw temat [] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Najlepiej to od razu myśl o zmianie piasty pod os 15mm. Jest dużo większy wybór w amorkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zapalara Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 własnie nie wiem ok 800 zł zastanawiałem się chyba bardziej nad używanym bo jednak to nie są zbyt wielkie pieniądze jak na amortyzator tak piasta jest do wymiany tylko czekam na amorka jaka bd miał oś wtedy kupie piastę 15 czy 20 zobaczymy na razie nie kupowałem bo potem trafi się amortyzator np z 20 i piasta 15 do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pod jakie koło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zapalara Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Pod koło 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Października 2015 http://allegro.pl/marzocchi-z1-sport-rv-rarytas-66-drop-off-i5727716543.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.