Esiek Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Krótko i na temat. Pierwsza szo, zaoferowana cena 4900. Mam wzrostu 177,a długość nogi 79. Rozmiar ramy 54. http://www.rowerymerida.pl/produkt956/scultura-4000-rower-merida.html Czy warto kupić i jaka jest wasza opinia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radetzky Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Przymierzałeś się ? Przekrok 851.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esiek Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Jestem świeżak,więc przekrok 851 to chyba długość od podłoża do rury. Rozumię,że na nim nie stanę w miejscu bo rura pozioma wysoko. Ale jak to ma się do samej jazdy? Przecież nie będę na niej jeździł w mieście. Niestety nie przymierzałem. Brak w sklepach stacjonarnych.Rower miałby być do rozbudowy w późniejszym czasie i do ścigania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radetzky Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 54 wydaje się za duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.