uwekolarz Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Hej, co możecie powiedzieć o tym liczniku Sigma Rox 6, warto go kupić czy może wybrać coś innego? Zależy mi na kadencji i pulsometrze. Mam obawy co do działania systemu bezprzewodowego. Może wie ktoś czy jest możliwe użycie podstawki okablowanej do tego licznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Użycie opcji szukaj nie boli. Jest cały temat poświęcony temu licznikowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uwekolarz Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Widziałem ten temat, ale odnośnie istalacji tego licznika w przewodowej podstawce jest jedno zdanie, że niby można ale chciałbym potwierdzenia bo nigdzie więcej o tym info znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Naprawdę nie mogłeś kontynuować w tamtym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.