Legion84 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Mam zamiar kupić rower stacjonarny na okres zimowy, głównie dla swojej żony ale oczywiście ja również będę z niego korzystał. Nie chce na niego wydawać dużych pieniędzy z uwagi na to, że kobieta zmienną jest i po jednej jeździe może jej się odwidzieć :) Na allegro znalazłem rower marki FITKRAFT, za ok 200 zł. Czy uważacie, że jak na początek będzie on ok? Czy jednak nie zawracać sobie nim głowy? EDIT: Podgląd rowerku w poniższym linku: http://allegro.pl/rower-treningowy-stacjonarny-rowerek-fitkraft-i5717852536.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie lepiej kupić używany trenażer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Z chęcią bym taki nabył, jednak mój budżet na to nie pozwala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nie wiem ile trzeba dać za nie jednorazowy rower stacjonarny, na pewno nie 200zł, ale raczej za nowy sensowny to coś koło 1000zł. Za 200zł, to masz odpowiednik pseudo roweru górskiego za 500zł w markecie, chciałbyś na takim jeździć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ja nie mówię o super/hiper rowerku stacjonarnym, bo wiem, że takie profesjonalne rowery kosztują sporo. To samo dotyczy się rowerów. Jednak nie chce wydawać pieniędzy na coś, co może być odłożone na bok po ok miesiącu jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Za 200zł kupisz zabawkę, min to coś koło 400-500zł. A kupując używany trenażer sprzedając go możesz na tym wyjść na 0 zł, a taki rower za 200zł, może za 100zł uda ci się sprzedać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Handlujemy też stacjonarnymi ale 200zł hmmm lekko 4 krotnie za mało do najtańszego jaki mam na sklepie. Po pierwsze zapomnij o gwarancji, po drugie zapomnij o użytkowaniu sprzętu powyżej 1 miesiąca czasu, po trzecie patrz chociaż żeby był ładny to się przyda jako stojak na ubrania. Sory ale 200zł w stacjonarnym to nawet nie jest 500zł w rowerze marketowym. Nawet stacjonarne w biedronce kosztowały 249zł w ubiegłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło :) Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.