koco Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam! Mam 300 zł i chcialbym sobie kupic buty i pedaly zatrzaskowe. Jezzde po gorach tylko zastanawia mnie czy pedaly zatrzaskowe pasuja do wszytkich korb?? Mam korbe shimano altus i jezdze glownie po gorach. Widzialem buty shimano u mnie w bielsku miekkie za 180 zl tylko nie wiem jaki to dokladnie jest model, ale jak ktos ma lepsza propozycje to prosze o rade dzieki!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kviki Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Kazdy pedał pasuje do korby na początek kup sobie cos takiego z pedałów np: Shimano 520 Shimano 540 I do tego jakies buciki.... Moge Ci powiedziec ze u Arnika najprawdopodobniej bedziesz miał najtaniej albo jakies ciekawe okazje na allegro. http://allegro.pl/item121716380_buty_shima...kazja_nr44.html Ja zamówiłem u Arnika takie i na razie czekam na przesyłke. Pozdrawiam,Kviki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.