Skocz do zawartości

[Warszawa-Świnoujście]

robocin

Rekomendowane odpowiedzi

W 2016 roku wybieram się do Świnoujścia. Jeżeli ktoś pokonał już tą trasę i chciał by się podzielić doświadczeniem z trasy oraz samym jej przebiegiem to będę wdzięczny. Jednocześnie zapraszam osoby chętne, termin i dalsza część trasy jest do uzgodnienia. Rozpatruję możliwość kontynuowania trasy wybrzeżem na wschód i Green Velo do okolic Siemiatycz, a następnie powrót do Warszawy.

Trasę rozumianą jako nitkę - żadną konkretną, wykręciłem kilka wycieczek po okolicach wybrzeża i Kaszubach, spałem gdzieś po lasach.

A dlaczego w październiku - żeby wypocząć od wszystkiego :) Wyciszyć się, chodzić po orzeźwiająco wietrznych plażach i podeptać liście w lesie. Jesienią turystyka nabiera nowego wymiaru, nieosiągalnego w sezonie.

Wszystko się zgadza. Ale też jesienią trzeba uwzględniać odpowiednie sposobu turystyki. Pochwaliłeś się jedynie, że właśnie w październiku przebyłeś, i nadal do podtrzymujesz jednak nie zaspakajasz ciekawości jakimiś fotami, relacją z wycieczki.....? Jak widać za oknem, październik potrafi być bardzo różnorodny pogodowo, jak i gdzie spałeś itp., itd. .......?

Mogę potwierdzić, że pażdziernik ma swoje uroki ale także i wady. Do podstawowych wad zaliczyłbym dość krótki dzień oraz chłodne noce. Jeśli komuś owe minusy nie przeszkadzają to jesienne podróżowanie będzie zaskakująco przyjemne zwłaszcza jeśli pogoda dopisze.

http://podlaskisprint.blogspot.com/p/blog-page_28.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...