robocin Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 W 2016 roku wybieram się do Świnoujścia. Jeżeli ktoś pokonał już tą trasę i chciał by się podzielić doświadczeniem z trasy oraz samym jej przebiegiem to będę wdzięczny. Jednocześnie zapraszam osoby chętne, termin i dalsza część trasy jest do uzgodnienia. Rozpatruję możliwość kontynuowania trasy wybrzeżem na wschód i Green Velo do okolic Siemiatycz, a następnie powrót do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uknob Napisano 16 Października 2015 Udostępnij Napisano 16 Października 2015 ja jestem zainteresowany o jakim miesiącu myślisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2015 jak już pisałem czas wyjazdu jest jeszcze w planach więc termin jest do dogadania. A ty z Wrocławia, to jak byś cię dołączał/a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Polecam w październiku, i to całkiem serio. Właśnie wróciłem kilka dni temu, nieziemski klimat. Jakbym był nad Pacyfikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 17 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2015 c1ach - a jaką trasę zrobiłeś? No i nie był bym sobą jak bym nie zapytał dlaczego właśnie w październiku jechałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 17 Października 2015 Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Trasę rozumianą jako nitkę - żadną konkretną, wykręciłem kilka wycieczek po okolicach wybrzeża i Kaszubach, spałem gdzieś po lasach. A dlaczego w październiku - żeby wypocząć od wszystkiego Wyciszyć się, chodzić po orzeźwiająco wietrznych plażach i podeptać liście w lesie. Jesienią turystyka nabiera nowego wymiaru, nieosiągalnego w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Wszystko się zgadza. Ale też jesienią trzeba uwzględniać odpowiednie sposobu turystyki. Pochwaliłeś się jedynie, że właśnie w październiku przebyłeś, i nadal do podtrzymujesz jednak nie zaspakajasz ciekawości jakimiś fotami, relacją z wycieczki.....? Jak widać za oknem, październik potrafi być bardzo różnorodny pogodowo, jak i gdzie spałeś itp., itd. .......? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 18 Października 2015 Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Mogę potwierdzić, że pażdziernik ma swoje uroki ale także i wady. Do podstawowych wad zaliczyłbym dość krótki dzień oraz chłodne noce. Jeśli komuś owe minusy nie przeszkadzają to jesienne podróżowanie będzie zaskakująco przyjemne zwłaszcza jeśli pogoda dopisze. http://podlaskisprint.blogspot.com/p/blog-page_28.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.