MIKEZ0R Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Cześć,planuje za inwestować w niektóre części roweru tj. sztyca siodelkowa, mostek, kierownica z myślą o nowym sezonie chce odchudzic swoja maszynę Tylko mam pytanie orientuje się ktoś ile ważą komponenty concept ex w rowerach focus ? Bo nie idzie tego nigdzie znalezc(jedyna opcja ny zwazyc sobie samemu) i takze prosiłbym o rade na których z wyżej wymienionych elementow mozna zarobic najwięcej wagowo nie wydajac tysiecy zloty ? Z gory dzieki za rady i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yvk Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 W koła zainwestuj . Tylne mi się pogięło, w przednim stożki zaorałem. Kupiłem komplet wh-rs21 i oponki michellin pro 3 i chyba się szybciej toczy , ale nie ważyłem :-) Tysiąca nie wydasz .Reszty to chyba nie ma sensu ruszać. A wogóle to nie wie ktoś skąd wytrzasnąć przednie stożki do tych conceptów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIKEZ0R Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Myślałem nad nowymi kołami ale jakbym miał kupić to obręcze karbonowe a takie cacko już troche kosztuje, głównie zalezy mi na zmianie komponentów tych stosunkowo niedrogich na lzejsze i zyskać kilka set gramów, a na koła i ultegre przyjdzie czas, ktos coś może doradzić? A może zakupić nowe hamulce Dura ace ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.