Skocz do zawartości

[Szosa inwestowanie]zmiana komponentów focus culebro sl 2.0

MIKEZ0R

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,planuje za inwestować w niektóre części roweru tj. sztyca siodelkowa, mostek, kierownica z myślą o nowym sezonie chce odchudzic swoja maszynę

Tylko mam pytanie orientuje się ktoś ile ważą komponenty concept ex w rowerach focus ? Bo nie idzie tego nigdzie znalezc(jedyna opcja ny zwazyc sobie samemu) i takze prosiłbym o rade na których z wyżej wymienionych elementow mozna zarobic najwięcej wagowo nie wydajac tysiecy zloty ? Z gory dzieki za rady i pomoc

W koła zainwestuj . Tylne mi się pogięło, w przednim stożki zaorałem. Kupiłem komplet wh-rs21 i oponki michellin pro 3 i chyba się szybciej toczy , ale nie ważyłem :-) Tysiąca nie wydasz .Reszty to chyba nie ma sensu ruszać. A wogóle to nie wie ktoś skąd wytrzasnąć przednie stożki do tych conceptów?

Myślałem nad nowymi kołami ale jakbym miał kupić to obręcze karbonowe a takie cacko już troche kosztuje, głównie zalezy mi na zmianie komponentów tych stosunkowo niedrogich na lzejsze i zyskać kilka set gramów, a na koła i ultegre przyjdzie czas, ktos coś może doradzić? A może zakupić nowe hamulce Dura ace ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...