Bluepower Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam Na wstępie powiem iż NIE MAM licznika, nie używam. Mój telefon jest prehistoryczny i nie zamierzam go zmieniać bluetooth 2.0 a może i 1.0 kto by spamiętał więc pasy działające z telefonem odpadają. Potrzebuję TYLKO aby móc ręcznie ustawić HRmax, HRmin itd. Inne bajery są mi zbędne. No i musi mieć sygnał dźwiękowy o przekroczeniu ustawionego HR. Im taniej tym lepiej... wiadomo iż w zimie jest jak jest, pas będzie pod ciuchami a zegarek pod rzeczami no ale dźwięki musi wydawać Znalazłem w sumie kilka które wydają się interesujące ale cena jest trochu wysoka jak dla mnie a zależy mi tylko na dobrym i stałym pomiarze tętna. Miałem pulsometr taki za coś około 40 złotych ale miał przekłamania co do tętna i potrafił... nie wiem, przestać mierzyć?? Nie wspominając iż już RIP. Są to zegarki powyżej 100 zł ale jeśli coś polecicie taniszego dobrego też będę happy. Nie musi mieć kodowania między pasem a zegarkiem ale pas musi być i możliwość ręcznego ustawiania tętna. 1. Sigma 10.11 - 120 zł 2. Sigma 15.11 - 140 zł 3. Sigma 25.10 - 170 zł 4. Polar FT2 - 200 zł Pulsometr będzie wykorzystywany też do biegania (chociaż znacznie częściej rowerek). Ktoś coś może polecić z tego co napisałem albo może ma ktoś coś do polecenia. W grę wchodzą tylko nowe urządzenia. Za wszelkie info będę dźwięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek220999 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Mam Sigmę 15 od roku i jestem zadowolony co do dźwieki miała go ale teraz nie ma nw o co chodzi ale mi to nie jest potrzebne . Prosta w obsłudze Ma HR MAX I MIN . Ale 25 jest w podobnej cenie no 30 zł różnicy więc teraz bym pewnie wziął 25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.