adam5711112 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Witam chciałbym się dowiedzieć jak zdemontować nitowaną tarczę hamulcową ? tutaj dodaje zdjęcie http://www.fotosik.pl/zdjecie/d3d1863c3603edd6 dzieki za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nity nie są tu elementami montażowymi, to system Centerlock. Potrzebujesz klucza do kasety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Odkręcić pierścień który ją trzyma, kluczem do demontażu pierścienia mocującego kasetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam5711112 Napisano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2015 w sumie tak podejrzewałem a jeszcze jedno chciałbym zeby zamiast tego mozna bylo to zamontowac na srubach jak mam w 2 komplecie kół czy trzeba dokupić jakąs przejściówkę czy wystraczy komplet srub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Takie coś musisz kupić http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=adapter+centerlock&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-spo-1-1-0907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Czy myślenie boli a szukania gryzie? W co masz zamiar wkręcić te śruby w obecnej piaście? Jakie wyniki wyskakują po wpisaniu w Google np. przejściówka centerlock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam5711112 Napisano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2015 wiesz co kolego troche grzecznie! szukałem i mało precyzyjne informacje znalazłem także pytam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Wydaje mi się, że to jednak nie w Twoją stronę było @adam więc nie ma się co spinać Nie da się przejść z centerlocka na śruby. W drugą stronę to i owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 w katalogu shimano widziałem takie cudeńko, w pracy dziś sprawdzę i dam znać sam się ciężko zdziwiłem tym cudem, ale widać, trzeba je podrzucić tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie da się przejść z centerlocka na śruby Piasta Center Lock do tarczy 6 śrub: http://www.rosebikes.co.uk/article/shimano-sm-rt-ad05-center-lock-adapter/aid:592105?gclid=CJKMuKW8vMgCFQsUwwod5GcAYg Raczej odwrotnie jest problem... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Mam do pchnięcia takie 2 adaptery ( Dt swiss) pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Nie da się przejść z centerlocka na śruby. W drugą stronę to i owszem. Nie pij tyle, bo pierdoły gadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 @Iwan już sprostował moją pomyłkę więc po jaki wuj ciśniesz @Puklus dalej?? Tak często wypisuję bzdury?? Co do picia to coś bym napisał ale znowu się poczujecie obrażeni panowie z administarcji więc przemilczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi