mmisiek9612 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Mam dylemat które z podanych poniżej tarcz wybrać. Obie z tej samej grupy różnią się budową. Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie z nimi bardzo proszę o opinie. http://xtrabike.pl/279/Shimano-tarcza-SLX-SM-RT64-160mm-Centerlock,0,,,,,,,,,,,,,,,,,cena,0.html http://xtrabike.pl/279/10160,0,,,,,,,,,,,,,,,,,cena,0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Bierz tą 2 będzie sztywniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 W niektórych kombinacjach tarcza z dużym pająkiem potrafi ocierać o zacisk lub mocowanie w amortyzatorze. Ale w większości wypadków działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2015 właśnie sztywność jest tu kluczowa ponieważ obecnie mam jakieś najniższe shimano i wygina się to jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemko Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 W niektórych kombinacjach tarcza z dużym pająkiem potrafi ocierać o zacisk lub mocowanie w amortyzatorze Hm... nie skomentuję RT67 to bardzo dobra tarcza. Mam ją i polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesk83 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 zdecydowanie ta 2-ga na pajaku... cena prawie sie nie roznia... mam podobne tyle ze z Ice Tech i na 6 srub... zlego slowa o nich nie moge powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziuGD Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Problem ocierania pajaka o zacisk dotyczy chyba głównie tarcz hope(i podobnych) i zacisków nie hope. W tych siemano jest prawie kilometr między pająkiem a zaciskiem. Bier Pan opcje numer 2, jest szansa, że dzwonić mało będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.