kmicic Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Witam. Mam do was pytanie. Czy wyciskacz to jest to samo, co rozkuwacz do łańcucha? Wiem ze dla was jest to, moze dziwne pytanie. Chce zakupić sobie zestaw kluczy. I znalazłem cos takiego CHAINEY KBT-09. Z tego, co czytałem na tym forum to nawet może być. Tylko mnie, zalezy żeby taki zestaw kluczy posiadał rozkuwacz do łańcucha. Natomiast tam jest napisane wyciskacz. Chce się po prostu upewnić przed zakupem. Dzięki, Pozdrawiam.
Adamicki Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Spokojnie możesz kupić. Mam takie urządzonko i do przepychania swożni się nadaje. Tylko ciężkawe jest...
kmicic Napisano 17 Sierpnia 2006 Autor Napisano 17 Sierpnia 2006 Czyli spokojnie będę mógł tym kluczem rozkuć i z powrotem spiąć łańcuch ? Fakt ciężki trochę, ale będę go woził w plecaku wiec nie ma problemu. Znalazłem na allegro ten klucz za 32,90. Wieczorem zamówię. Pozdrawiam.
arekk Napisano 17 Sierpnia 2006 Napisano 17 Sierpnia 2006 Tak, w tym scyzoryku jest rozkuwacz/skuwacz do łańcucha, przecież go widać na zdjęciu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.