scotek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Hej, Moim nowym Scottem Aspectem 920 przejechałem się w sobotę ze 23km po asfalcie, ale i po lasach i zobaczyłem, że amorek lekko się spocił[emoji20] Jest się czym niepokoić, czy to normalne Foto: Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Jak nowy to normalne. Nadmiar smarowidła wyłazi na zewnątrz. Wycieraj to póki co szmatką a z czasem samo przestanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Okej dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Powiedz czy może psikałeś jakimś brunoxem. Bo to często powoduje dostanie się pod uszczelki brudu i będzie ci takie ślady robił jeśli tak będziesz miał to musisz wyczyścić uszczelki od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mant3z Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Będzie syf cały czas. Miałem ten rolniczy amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Czeka cie pewny serwis czyszczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi