djpit Napisano 11 Października 2015 Napisano 11 Października 2015 Mam fabrycznie nowy rower Genesis z amorem SR M3030 27,5 z hamulcem hydraulicznym i tarczą 180mm Przy ostrzejszym hamowaniu przenie koło wycjodzi z osi i przekrzywia się na stronę hamulca. Nie pomaga nawet bardzo mocne zapiecie szybkozłaczki, zmieniłem też mocowanie z innego roweru ale bez zmian. Nie wiem jak reklamować rower bo co tu z tym zrobić? Zły projekt ?
Marcin9 Napisano 11 Października 2015 Napisano 11 Października 2015 Zrób zdjęcie haków amortyzatora. Możesz spróbować zamknąć jeszcze mocniej lub spróbować kupić zacisk na imbus Tarcza 180 była zamontowana oryginalnie? 180 to za dużo dla tego amortyzatora Ps. Popraw temat []
Mod Team durnykot Napisano 11 Października 2015 Mod Team Napisano 11 Października 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.