pomaran Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Mam pewnien problem z suportem..moja korba jest na os122.5 ale ze wzgledu na nietypowa szerokosc mufy 73mm ciezko jest znalezc suport jakikolwiek. nadazyla mi sie teraz okazja zeby kupic suport o wymiarach 73/127 i zastanawiam sie nad takim wlasnie zakupem. czy myslicie ze cos takiego bedzie psowalo do tej korby i nie bedzie negatywnie wplywac na jakosc jazdy, ustawienie przerzutek itp.? a moze ktos z was skracal os suportu do swoich potrzeb? jest to wklad na kwadrat wiec mysle ze nie powinno bys problemu po2mm z kazdej strony obskrobac. czekam na wasze opinie. z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 A po co wogóle skracać o 2 mm włóż od razu na taką długą oś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Wloz i sprawdz bo moze 2,5mm na strone nie zrobi roznicy. Poza tym pomysl ze skracaniem osi jest nie dorzeczny - sciecia do kwadratu sa pod pewnym katem , skrocenie osi spowoduje zle osadzenie ramion korby - kwadrat moze sie wyrobic albo w ogole nie bedzie sie trzymalo , no i ciac mozesz gwint w suporcie zniszczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 wyzlobienie na korbe na osi bedize za krotkie po podcinaniu i nie osadzisz korby pomysl calkowicie niszczycielski i nic nie dajacy niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.