seba1121 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 witam czy posiada ktoś tą kamerę jeśli tak prosił bym o opinie jak sprawdza się zamontowana do kierownicy i ogólnie? http://allegro.pl/show_item.php?item=5676877220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek872 Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Posiadam Sj4000 , ale oryginał firmy SjCam i w wersji bez wifi. Co do tej firmy ''Omna'', to jej nie znam. Jeśli chodzi o moją to jakość nagrań jest bardzo zadowalająca i porównywalna do GoPro3 (testowałem). A mocowanie to polecałbym dokupić http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5442396312 dzięki niemu można zamocować na rurach o różnych wielkościach średnicy. Ogólnie to uderzałbym w firmę SjCam bo właśnie nie jestem pewien tej Omny i w ogóle jakoś zbyt tanio wołają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
realkrzysiek Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Ja zaś odradzam takie mocowanie. Z mojego doświadczenia to jest najlepsze. Mocno stabilnie przykręcone do kierownicy. Można na chińskich portalach za kilkanaście złoty kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek872 Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Osobiście używam tego mocowania co podałem w linku i przykręcałem do kierownicy, ramy, sztycy itd, i nie narzekałem na stabilność. Teraz zamówiłem szelki i jestem ciekaw efektu bo na różnych filmach fajnie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba1121 Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No szelki fajna sprawa na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Odradzam Ci mocowanie jej do jakiejkolwiek części roweru - trzęsienia/wibracje skutecznie popsują Ci radość oglądania tego co nagrałeś Przymocuj do kasku lub szelkami do montowania na klatce piersiowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.