almaster Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam. Mam hamulec juicy 7 z bodajże 2007 roku. Wiecie może gdzie kupię śrubki mocujące klamkę do kierownicy? Jedna z nich mi się wyrobiła i boję się dokręcać mocniej, więc wymieniłbym ją, jeśli jest szansa. Z góry dziękuję za info i pozdrawiam! http://www.goodbike.com.pl/p/119/631/sruba-m4-x-20-mm-aluminiowa-2012--sruby-aluminiowe.html O, znalazłem. Ktoś potwierdzi że to taki rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OdiLV4 Napisano 10 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Ja przepraszam, ale nie możesz wykręcić tej śrubki i iść do jakiegoś metalowego? Jeżeli nie możesz zmierzyć sam, to na miejscu Ci podadzą wymiary śruby i kupisz ją za 20-30 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi