darkprzemek Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam! Mam śmieszne i pewnie dla wielu głupie pytanie. Otóż zakupiłem niedawno rower. I sztyca podsiodłowa ma kształt właśnie łaski i jarzmo siodła mocowane jest właśnie na ten łuk. Jest on przekręcony w tylnią stronę roweru. I w takim układzie siodełko jest zbyt wysunięte do tyłu. Moje pytanie brzmi, czy taką sztycę można obrócić? TTzn żeby była sskierowna ww stronę kierownicy? Dodaję do działu zdrowie, gdyż przemęcza aktualnie stawy, a chcę to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jesli przesunąłes juz siodlo maksymalnie do przodu,a mimo to dalej jest za daleko to musisz kupić sztyce bez ofsetu. Teraz tylko pytanie za daleko do czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkprzemek Napisano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Za daleko... po prostu czuję, że obciążam stawy. w Starym rowerze nie miałem tego uczucia, gdyż kolana były lekko wysunięte do przodu względem platform, co mi bardzo odpowiadało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Zmiana sztycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Millerek Napisano 11 Października 2015 Udostępnij Napisano 11 Października 2015 ...na prostą bez offsetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkprzemek Napisano 12 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Coś innego niż średnica będzie mnie interesować? Oczywiście masę pomijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 12 Października 2015 Udostępnij Napisano 12 Października 2015 średnica i długość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.