Abihabi87 Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Cześć Jak wygląda wytrzymałość Geax Mezcal 2.1 26 względem geax saguaro 2.0. Wiem ,że saguaro jest oponą wytrzymałem ,ale pytanie jest takie o ile saguaro jest wytrzymalsze od Mezcal ?
pablo102425 Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Według mnie opony Geax wogóle są wytrzymałe. Jesli chodzi o porównanie tych dwóch opon, guma ta sama, forma ta sama wiec pewnie ścieralność podobna. Oczywiście jak będziesz miał pecha najedziesz na szkło to i tą i tą szybko rozwalisz.
robertrobert1 Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Jest bardzo wytrzymała. Jeżdżę na niej od 1,5 roku po terenach górskich i skalistych i nie widzę żadnego zużycia.
bobiik Napisano 12 Października 2015 Napisano 12 Października 2015 Mialem i jedne i drugie. Dokladnie taka sama guma ale zywotniejsza jest saguaro z uwagi na wyzszy bieżnik ;-) Trwalsze sa wersje TNT tych opon.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.