Gość Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Wpadł mi w oko Atran velo Fly Wygląda na to, ze jest szeroki, co jest dobrym rozwiązaniem w przypadku wożenia torby czy sakw. W opisie jest "nowoczesny, sportowy wygląd". Zalezy mi aby bagaznik był i lekki i solidny. Doradzicie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Doradzicie coś? Widze, ze ostatnio mogę sobie czekać w nieskończonośc na odpowiedż Sam sobie wybrałem inny i zamówiłem w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Szeroki bagażnik wcale nie jest dobry do wożenia sakw. Szeroki bagażnik jest wskazany gdy masz zamiar wozić na nim wór transportowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.