zbojzlasu Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 Witam! Chciałbym zakupić lampkę rowerową przednią w cenie do 200 zł. Proszę o propozycje, interesuje mnie wysoka jasność świecenia, trwałość konstrukcji, estetyka wykonania, nie jestem pewien tego ale bardziej praktyczna wydaje mi się lampa na akumulatorki - w sensie usb, jeśli jestem w błędzie to sry Ja osobiście zastanawiałem się nad tą lampką - Cateye Lampa Hl-El460Rc Volt300 ale jestem otwarty na propozycje. Planuje zakupić także tylną lampkę więc zestaw przód+tył także wchodzi w gre. Z góry dziękuję
cervandes Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 A czym Twój temat się różni od tego przyklejonego i kilku kolejnych na tej stronie? Wciąż mamy odpowiadać to samo i to samo i to samo i to samo i to samo...???
zekker Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Po pierwsze zastosowanie. Jak miasto, to brałbym Ixon Core, jak las to latarkę.
zbojzlasu Napisano 10 Października 2015 Autor Napisano 10 Października 2015 Dzięki wielkie za pomoc trochę przeczytałem o tej latarce i podoba mi się.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.