anbila Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Bar Meta na ścieżce pomiędzy Powsinem a Wilanowem. Doskonałe miejsce Polecam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 No to może powoli trzeba budzić się ze snu zimowego, gdyż marze zbliża się wielkimi krokami i wartoby było zrobić otwarcie sezonu [emoji4] . Miejscówkę już mamy, czyli Powsin Park Kultury. Teraz tylko trzeba doprecyzować termin. Można zrobić jakieś dłuższe spotkanie skoro to otwarcie sezonu [emoji6] . Może jakaś sobota, czy niedziela? Ja na pewno chcę się wybrać 6.03 (niedziela) na masę po Warszawie. Może coś wtedy. Czekam na propozycję [emoji6] . Jak już zdecydujemy to możemy zrobić jakąś listę chętnych, żeby zobaczyć ile osób się stawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Składam propozycję aby o spotach warszawskich pisać w odpowiednim do tego celu miejscu, czyli: Regionalne grupy rowerowe→mazowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 21 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Czy sezon się skończył żeby trzeba było go zaczynać? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Oczywiście, że nie, ale trzeba znaleźć powód do spotkania Są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Naprawdę nikt nie chce się spotkać? Pogadać w rowerowym gronie? Pooglądać swoje maszyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Byłeś ostatnio na Kabatach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Byłeś ostatnio na Kabatach?Jestem co piątek [emoji3] . Tyle, że na razie metrem ze względu na temperaturę. Ale lada moment trzeba odkurzyć (w sumie nie ma co jak to nówka sztuka nie śmigana[emoji6] ) i zacząć jeździć.A tak poza tym to codziennie, ale w okolicach Stokłosy [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Włączę się w wątek - co prawda nie jeżdżę ostatnio zbyt często, to Kabaty, Powsin i okolice są mi bliskie, więc chętnie się spotkam i dołączę, jak będziecie coś organizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Włączę się w wątek - co prawda nie jeżdżę ostatnio zbyt często, to Kabaty, Powsin i okolice są mi bliskie, więc chętnie się spotkam i dołączę, jak będziecie coś organizować Super!!! Tam myślę, że jeszcze trochę potrwa zbieranie jakiejś większej ekipy, więc termin też późniejszy. Za 3 tygodnie jest już Wielkanoc. Może coś w weekend po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 3 Marca 2016 Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Musi się cieplej zrobić, teraz to breja i zimno. ( choć najlepszy okres do jeżdżenia, ludzi prawie nie ma, sarny wczoraj widziałem wieczorem. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Widzę, że jak tak dalej pójdzie, to może spotkacie się w przyszłym roku... Temperatura może mało zachęcająca, ale dla chcącego nic trudnego, tym bardziej jak się kupiło nowy rower - chyba wypadałoby go przetestować w plenerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzmot Napisano 9 Marca 2016 Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 ja z chęcią się spotkam nie ogarniałem żadnych miejscówek warszawskich oprócz kampinosu więc z chęcią gdzieś wyskocze na kabaty albo coś. p. sm mam nowy rower moon v1 ) lubię wszystkie ścieżki, pogoda nie robi mi różnicy codziennie bez względu na nią śmigam do pracy:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Wiosna na dobre zawitała do Polski, więc trzeba się umówić Ja proponuję piątek 1.04 tak około 19 w Powsinie. Byłem przedwczoraj, żeby zobaczyć jak wyglądają warunki i jest spoko. Czysto, wiaty, trawka, miejsce na rozpalenie ogniska (trzeba by tylko było skombinować drewienko) i w razie czego barek. Więc może zacznijmy pisać listę chętnych. Lista chętnych: 1. Scotek Listę chętnych proszę kopiować, a nie cytować oraz ewentualne dodawać propozycje oraz uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Lista chętnych: 1. Scotek 2. karolg ..ale może nie wypalić ze względów rodzinnych. Tak czy owak jestem chętny Musi się cieplej zrobić Crust, c'mon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 No i jest jakiś chętny!!! Czekamy na kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 WOW, trzy strony tematu a jeszcze ani razu nigdzie nie pojechaliście, chylę czoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 chylę czoła. Ja pochylę jak przyjedziesz.. 1. Scotek 2. karolg 3.crust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Ja też . Te trzy strony to i tak mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Nie oszukujmy się, zima nie jest najpopularniejszym okresem na rowerowanie. Zobacz, przyszła wiosna i od razu trzy osoby się rzuciły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Przypominajka spotowa. Pogoda po południu ma dopisać [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolg Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Kameralnie będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Dzięki Panowie za dzisiejszego spota i do następnego . Może jeszcze chętnych przybędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 A ja prawdopodobnie przejadę obok Was po drodze do np. Tarczyna zupełnie anonimowo nawet się nie zatrzymując, bo wychodzę na rower żeby się przejechać , a nie tylko o tym gadać lub z nim stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2016 ... Krzysiek, Karol, dzięki za czas, chętnie zrobię repetę. Sympatycznie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.