scotek Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Są ludzie w Warszawie i okolicach, którzy chcieliby się spotkać, pogadać rowerowo czy pooglądać swoje maszyny na przykład w piątkowy wieczór (czy inne popołudnie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Myślę, że na te kilka tysięcy rowerzystów co to ich w Wwie widać, kilka osób by się znalazło Pytanie czy mówisz o zlocie czy zwykłym spotkaniu. Jeżeli to drugie, to raczej nie w tym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Albo jakiś większy zlot lub regularne zlociki rowerowej społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Siem Jak miałoby to wyglądać? W sensie: piątek wieczór ustawka i walimy po kilka bronków oglądając kozy zaparkowane pod monopolem czy bierem po kilka w plecak i masakrujemy się jazdą po nocy..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 8 Października 2015 Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Albo jakiś większy zlot lub regularne zlociki rowerowej społeczności Nie ma sprawy, z chwilą gdy będzie znana odpowiedź na pytania "gdzie, jak i kiedy" dam swoją, niewykluczone że pozytywną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Można się spotkać pogadać przy flaszce zimnego izotonika czy coli. Wymienić się wiedzą pomóc polatać może gdzieś. Można też się przy jakimś ognisku spotkać kiełbacha ciepło będzie bo już jesień. Tak klimatycznie [emoji4] Macie jakieś dobre miejscówki, żeby się spotkać? Ja obstawiam raczej południe warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 chętnie wezmę w takim spotkaniu udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 9 Października 2015 Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Fajny pomysł, ja też się prawie na pewno piszę jak będzie wiadomo gdzie i kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 9 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2015 No to mamy chętnych teraz tylko miejscówka i termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Any ideas? Ja obstawiam za południem warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Wg mnie teraz i tak mało radośnie na pogaduchy na powietrzu, możemy na spokojnie dopracować temat i na wiosnę zrobić otwarcie sezonu czy coś. ( inna sprawa że osobiście jestem uziemiony do grudnia więc i tak odpadam do wykurowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobiik Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Na miejscówke polecam Wam fajne miejsce w Mpku ,a mianowicie knajpę w Dakowie. Miło i klimatycznie i mozna przy okazji pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 czy to tu https://goo.gl/maps/v2Q8eXTHAx42 ? Ale jaki to południe miasta ? Zróbmy coś w okolicy Powsin/Konstancin. Bo kolarski.eu na Sobieskiego raczej odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 10 Października 2015 Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Powsin jest ok, ale może połączyć to z jakąś wycieczką rowerową po zmroku? Może wycieczka do Czerska zakończona ogniskiem nad Wisłą albo w Powsinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 13 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Października 2015 No to i ja jestem za powsinem. Można jeszcze (jeśli chcecie) ogarnąć jakiegoś gościa ze sklepu rowerowego czy coś takiego na spota. Żeby coś zaprezentował itp. Co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 13 Października 2015 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 na przykład piwo i kiełbaski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2015 No to ustalony plan na wiosnę (chyba, że się ociepli [emoji6] ) Ognicho, wór kiełbachy, coś z bąbelkami oraz świetne rowerowe towarzystwo. Lokalizacja: Park Kultury Powsin Obyśmy się za długo nie szukali [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Lokalizacja: Park Kultury Powsin a jakie tam są świetne przełajowe trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 1. Czersk 2. Zalesie ( od zmierzchu do świtu np), piątek wieczór. Można dojechać wł 30-40 min z metro Wilanowska, z Kabat tez jest blisko. Na Spalonej można zrobić ognisko, jak ktoś się zdecyduje wracać bo się np transportem z Wawy najeździł to może, jest też gdzie sprawdzić kto i jakie ma światełko. 3.Czekam na propozycję z drugiej strony Wawy, byle się przez rzeką nie przeprawiać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tak BTW w Parku Kultury w Powsinie jest zakaz jazdy rowerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Tak, jest, przy ujęciu wody i kawiarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 14 Października 2015 Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Bar Meta na ścieżce pomiędzy Powsinem a Wilanowem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 21 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Skoro jest to temat zlotów warszawskich to mam pytanko. Ktoś wybiera się na testy Scotta na Ursynów w weekend? Ja się zamelduję przed 10 w Plusie na nowym bike. Będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 22 Października 2015 Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Do umawiana się jest oddzielny wątek na "forum warszawskim" http://www.forumrowerowe.org/topic/125099-warszawa-codzienne-ustawki-wspolne-jazdy-cz-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotek Napisano 22 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Składam propozycję zlotu spotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.