eryk_wiking Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Na obecnym łańcuchu mam już zrobione 900 km i za 100 km wypada go wymienić (chyba). Za bardzo nie wiem na jaki jaki model mam go wymienić bo komponenty są różnych firm korba Truvativ Firex GXP kaseta Suntour CS-PF41 przerzutka t deore RD-M510 przerzutka p acera FD-M330 łańcuch KMC prawdopodobmie model Z82 (przypuszczam że jakiś średni) jaki łańcuch polecacie ? nie zabardzo orientuje się, czy tu pasują twarde czy miękkie ? na nadmiar kasy nie narzekam, ale wole teraz wydać na łańcuch niż potem wymieniać kasete i zębatki * wczoraj stworzyłem podobny temat ale coś nie moge go odnaleźć, może jest to wina mojego kijowego połączenia z netem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Na obecnym łańcuchu mam już zrobione 900 km i za 100 km wypada go wymienić (chyba). Za bardzo nie wiem na jaki jaki model mam go wymienić bo komponenty są różnych firm korba Truvativ Firex GXP kaseta Suntour CS-PF41 przerzutka t deore RD-M510 przerzutka p acera FD-M330 łańcuch KMC prawdopodobmie model Z82 (przypuszczam że jakiś średni) jaki łańcuch polecacie ? nie zabardzo orientuje się, czy tu pasują twarde czy miękkie ? na nadmiar kasy nie narzekam, ale wole teraz wydać na łańcuch niż potem wymieniać kasete i zębatki * wczoraj stworzyłem podobny temat ale coś nie moge go odnaleźć, może jest to wina mojego kijowego połączenia z netem :| Mówią, że łańcuch powinien być o klasę niższy od całego napędu, czyli w twoim przypadku gdzieś altus/acera ewentualnie coś srama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 jestem dokladnie przeciwnego zdania. w poprzednim rowerku kaseta/korba lx, a lancuch xt. doskonale polaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.