Mod Team Puklus Napisano 7 Października 2015 Mod Team Napisano 7 Października 2015 Witam Składam sobie przełaja powoli, kompletuje części, potrzeba mi hebli a chciałbym uniknąć cantów ... jakoś ich nie lubię. http://allegro.pl/tektro-rx6-290g-mini-v-brake-przelaj-cyclocross-i5711863775.html co powiedzie o tych mini vakach ? jak to hamuje ? Opłaca sie tyle za nie dać ?
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Października 2015 Mod Team Napisano 7 Października 2015 A zamiarujesz się ścigać (gdzie?) czy poprostu jeździć? Bo jak to drugie to daj sobie siana z obręczówkami. Trochę błota, wody, śniegu, lodu i modlisz się udasięczynieudasięzatrzymać... Mechaniczne tarcze i jedziesz No chyba że wyścigówka, to wtedy cokolwiek. Bo i tak wiedomo, że kto hamuje, ten przegrywa Szacunek... I.
Mod Team Puklus Napisano 7 Października 2015 Autor Mod Team Napisano 7 Października 2015 Problem polega na tym ze już mam niemal cały rower, Canondale super x niestety starszy bez tarcz i póki co przy tym zostaje. Nie będę się ścigał a roweru jako tako nie wybierało, po prostu go mam. Chce sprawdzić, Jak mi się tym będzie jeździć. A jak tarcze to tylko R785 o ile dobrze pamiętam, troszkę może miękkie klamki mają ale hamują najlepiej ze wszystkich przełajowych hebli na jakich jeździłem i to na 140mm
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Października 2015 Mod Team Napisano 8 Października 2015 Taki lajf... A jak jeszcze były w wersji na 10 speed to bym juz je kupował A taka mini-fałkę mam w rezydentnej ostrzynce. Szału nie robi ale na pewno lepiej działa niż canti... Szacunek... I.
Mod Team Puklus Napisano 10 Października 2015 Autor Mod Team Napisano 10 Października 2015 A wiec niech tak będzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.