Skocz do zawartości

KROSS EVADO 6.0 2016 vs UNIBIKE ZETHOS 2014

bantex11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Stoję przed poważnym wyborem roweru. Po ciężkich poszukiwaniach i po pytaniach zdecydowałem się na:

1. KROSS EVADO 6.0 2016 (podobno model 2016 niczym nie różni się od 2015) - 2600 PLN

albo

2. UNIBIKE ZETHOS 2014 - 2570 PLN.

Czy byłby mi w stanie ktoś powiedzieć który rower powinienem wybrać? Osprzęt mają chyba porównywalny ale tak dla pewności chciałbym żeby ktoś kto się lepiej na tym zna wypowiedział.

Napisano

Dołączę się, bo akurat dzisiaj w sklepie oglądałem Evado 6.0 2016. 

To, co mnie zdziwiło, to że sprzedawca powiedział, że ma 3x10 biegów - nijak nie mogę w internecie znaleźć innych niż 27. Może ktoś potwierdzić, czy w modelu 2016 faktycznie się coś pod tym względem zmieniło?

Druga sprawa.. gdzie znalazłeś cenę (za model 2016) 2600 zł? W tym sklepie (w sumie nie jakoś specjalnie drogim) kosztował 3300...

Ja z kolei porównuję z Unibike Viper Disc GTS, do którego się przymierzam (i w sumie mi się podoba). Tego Kross zobaczyłem przypadkiem, ale przyznam, że jak usiadłem od razu przypadł mi do gustu..

Napisano

W Łodzi na piłsudskiego jest sklep mcsport gdzie rowery są do 25% obniżone. Poza tym wczytaj się dokładnie w specyfikację. KROSS 6.0 z 2015 i 2016 to jest to samo. Dokładnie w każdym calu jest to samo. Także jedyne czym się różnią to nazwą. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...