Gość Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 waże około 100kg, super modulacja, mocne, ciche, syper wygląd, dla mnie rewelacja. przejechałem na nich beskid sądecki, niski. REWELACJA!!! jeździłem na lx i żadnej różnicy nie widzę w stosunku do deore, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 wrzuc foty podaj realna wage napisz cos wiecej.... jak z serwisem, regulacja, czy piszczą , takie info przyda sie przyszlym nabywcom .. a nie tylko wrazanie , które jak czytam są bardzo pozytywne, ale jakby nie patrzeć subiektywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookie Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ale to chyba nie ten dzial na opinie o hamulcu ;]. Zobacz testy - sam pisalem temat o nim i krotka recenzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 zdjęć nie zamieszczę bo nie mam czy zrobić. jak z regulacją? na klamce jest regulacja skoku klamki, sam zacisk jest rozbieralny, klocki sie wyjmuje bez zdejmowania zacisku. hamulce nie piszczą (po przejechaniu potoku tylko, ale to chwilę), nie ocieraja mi wogóle - ja używam tarcz od xt na 6 śrub. w środku jest olej mineralny który nie rozpuszcza lakieru jak dot. realna waga nie wiem jaka jest, nigdy mnie nie interesowała waga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja rowniez mam te hamulce i jestem z nich bardzo zadowoloony. Jezdze dopiero jakies 3tygodnie na tych hamulcach i moge powidziec ze sa naprawde dobre. Zacisk wazy chyba cos kolo 200gr ale nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Ja tez mam te hamulce zarowno na przodzie jak i tyle. Rewelacja jak dla mnie. Super hamuja, nie piszcza, morze draznic taka " gumowatosc" ale to moze byc tez zaleta, gdyz jest lepsza modulacja. Foty ponizej; mojego roweru z nimi i hamulce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eclipt Napisano 15 Września 2006 Udostępnij Napisano 15 Września 2006 no ja wlasnie do swojego evo06 zalozylem na przod m535 i jest super:) na tyle mam LX z podwojnym prowadzeniem klockow i ten zestaw jest super... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 16 Września 2006 Udostępnij Napisano 16 Września 2006 poprzednio mialem 525 teraz od dwoch tygodni 535. dzwignia hamulca sie nie zmienila, zacisk owszem. poprawiona stylistyka. dzwignia jest troche miekka to fakt - podobnie bylo w 525 ale z czasem hebel "stwardnial". choc mysle ze w tym przypadku za tym nie tesknie. miekka dzwignia w mph gianta to byla porazka. tu - jest bardzo dobrze. w komplecie koncowka zaprawiajaca i oliwka. bardzo mily gest od firmy. uproszczona wymiana okladzin. cena - nie do pobicia. mialem tarcze od poprzednich hamulcow - wiec za 535 zaplacilem - 500 zl... mysle ze to nieporownywalna okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eclipt Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 ja za sam hamulec z dzwignia dalem okollo 280zl to super cena jak za hydraulika...jestem happy z ztym hamulcem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.