mecenas07 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Forumowicze proszę o zwrócenie uwagi 28 i 29 września skradziono mi dwa rowery. Oba w rozmiarze ramy XL 1. Rower Górski RockRider 6.3 (nie znam nr ramy) Charakterystyczne uszkodzenie lakieru w dolnej części od obejmy bagażnika rowerowego , rozmiar ramy XL 2. Rower Szosowy GIANT DEFY 4 nr ramy C3AK9190 LINK DO WYKOPU i ZDJĘĆ ZŁODZIEJA I ROWERÓW http://www.wykop.pl/artykul/2789587/zlodziej-warszawa-nagroda-za-info/ dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2015 Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Hej,Czy mi sie wydaje czy to bliska okolica bemowskiego ratusza ? Trzymales je luzem w garazu czy byly jakos zabezpieczone ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mecenas07 Napisano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Dokładnie Bemowo róg ulicy Lazurowej i Batalionow Chlopskich. Otrzymałem informacje od jednego z forumowiczów ze widział wczoraj białego GIANTA defy 4 ramą xl na ulicy Puławskiej 427 koło godziny 17:30 . M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.