Gambit07 Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Witam poszukuję klubu kolarskiego. Jeżdżę od 5 lat poważniej ok. 4 ech lat w mtb ,jednak przesiadłem się na szosę. Codziennie robię od 50-80 km w porywach do 130km z podjazdami o różnych nachyleniach i długościach w tle, Nie mam z kim jeździć a od przyszłego roku myślałem o jakichś zawodach . Mam 18 lat , 183 cm i 64-65 kg .W peletonie jeszcze nie jechałem natomiast potrafię jeździć na zmianach, Pochodzę z Nysy woj. opolskie , jeżeli ktoś coś wie na temat klubów w okolicy, proszę o kontakt najlepiej mailowy : maciejek04@gmail.com i przy okazji w tym poście ,może komuś się przyda Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Coś kojarzę, że w Głuchołazach jest jakiś klub, tylko nie wiem czy MTB czy szosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi