nogger Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Cześć, kojarzycie może jakieś fajne promocje na rowery? Nastawiałem się na Canyona ale chyba już się skończyły wyprzedaże... Szukam czegoś w karbonie, raczej wyższa półka. Budżet 10-11tyś Mój wzrost to 186cm więc celuję w rozmiar ok. 19 cali, górna rura horyzontalnie ok. 620mm. Miałem upatrzonego canyona z sidem xx na osprzęcie X0 ale skończyły się u nich wyprzedaże Patrzę po polskich sklepach z trekami, scottami, cube ale nic wartego uwagi nie widzę. Z góry dzięki za pomoc!
krycha Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Dzwon na infolinię canyona do Niemiec, tez nie było cf SL na stronie , ale mieli tobel (Canyon na Szwajcarje), który już jest u mnie. Na stronie tobel purecucling.Ch też już pusto, ale spróbuj. Może Ci się uda.
nogger Napisano 6 Października 2015 Autor Napisano 6 Października 2015 A tam z nimi da radę po angielsku? Kiedy dzwoniłeś?
paulsen Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Cześć, kojarzycie może jakieś fajne promocje na rowery? Nastawiałem się na Canyona ale chyba już się skończyły wyprzedaże... Szukam czegoś w karbonie, raczej wyższa półka. Budżet 10-11tyś Mój wzrost to 186cm więc celuję w rozmiar ok. 19 cali, górna rura horyzontalnie ok. 620mm. Miałem upatrzonego canyona z sidem xx na osprzęcie X0 ale skończyły się u nich wyprzedaże Patrzę po polskich sklepach z trekami, scottami, cube ale nic wartego uwagi nie widzę. Z góry dzięki za pomoc! http://www.rosebikes.pl/produkty/rowery/mtb/cross-country--race/mr-big/ Można sobie podobierać komponenty, do wzrostu 186 cm ewidentnie rozmiar L, a wkrótce pojawią się modele na 2016 rok także z napędem Shimano XT 1x11. Dobrą wiedzę jak sprawuje się ta rama ma Michał Antosz z Votum MTB Team (4 w generalce BIke Maratonu w tym sezonie)
nogger Napisano 6 Października 2015 Autor Napisano 6 Października 2015 krycha - możesz podać numer na tę infolinię? Nigdzie na stronie nie mogę go znaleźć... paulsen - dzięki za propozycję, boję się właśnie tego że bardzo mało ludzi na tym jeździ.
nogger Napisano 7 Października 2015 Autor Napisano 7 Października 2015 rozmawiałem z miłym panem na czacie canyona. Niestety juz nigdzie nie ma modeli 2015, sprawdzał też w stanach magazynowych w Szwajcarii.
banan11 Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Wejdz na outlet Canyona, jest dostepnych pare modeli w rozmiarze L, cenowo okolice 10k.
nogger Napisano 7 Października 2015 Autor Napisano 7 Października 2015 widziałem je ale celowałem w modele z ramą slx.
krycha Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Szkoda, spóźniłes się parę tyg. Ale może na święta będą wyprzedaże
paulsen Napisano 8 Października 2015 Napisano 8 Października 2015 krycha - możesz podać numer na tę infolinię? Nigdzie na stronie nie mogę go znaleźć... paulsen - dzięki za propozycję, boję się właśnie tego że bardzo mało ludzi na tym jeździ. Najlepiej samemu przetestować, ale na razie można tylko we Wrocławiu
nogger Napisano 9 Października 2015 Autor Napisano 9 Października 2015 Potestuje ze 30min, może godzinę i co? Raczej nie wyrobie sobie zdania o rowerze przez tak krótki czas, a już na pewno nie dowiem się jak z jego wytrymałością.
Root Admin Mieciu Napisano 13 Października 2015 Root Admin Napisano 13 Października 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.