sakura Napisano 8 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 a druga opcja jest dużo mniej wytrzymała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Crest jest ponad 100 g lżejszy, więc sam odpowiedz sobie na pytanie. Po drugie kupno kół w Bikestacji to średni pomysł. Po trzecie dt są minimalnie szersze , co będzie skutkowało lepszym ułożeniem opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motiks Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Sakura. .. ten pierwszy dts350/dtsm442/ by daevo używam od zeszłego roku i jestem zadowolony - mogę polecić a nie oszczędzam jedynie co to wymieniłem łożyska na niezniszczalne... ☺ miałem trochę problemów z uszczelnienie przy mleku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sakura Napisano 9 Lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ok. dzięki za pomoc. zostaję przy daveo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi