robocin Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam. Na 2016 planuję pokonać między innymi trasę z Warszawy do Świnoujścia. Bardzo chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia i przyjmę taką trasę z ewentualnymi miejscami noclegowymi. Oczywiście ogólny opis i wrażenia po trasie też chętnie przeczytam, a i obejrzeć mogę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felicity Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 A myślisz jechać w kierunku Poznania, czy najpierw do Gdańska, a potem wybrzeżem (chyba ciekawsza opcja). Ja jechałam kiedyś z Krakowa do Gdańska, ale nie przez Warszawę....http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/01/nad-morze-cz1-krakow-gdansk.html, więc chyba nie pomogę... (a całkiem niedawno zrobiłam sobie fajną głównie nocną wycieczkę do stolicy: http://nakreconakreceniem.blogspot.com/2015/09/krakow-warszawa-na-raz-365-km.html). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robocin Napisano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Droga "felicity"... Plan mam takie, że Świnoujście to jeden tylko etap tej wycieczki. Z Wa-wy na Świnoujśćie, później wybrzeżem na Hel, i szlakiem wiślanym lub zieloną siódemką do Wa-wy. I jak by co 1-2 osoby chętnie zapraszam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felicity Napisano 6 Października 2015 Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Z chęcią bym się przejechała wybrzeżem, ale niestety nie mam tyle urlopu...I chyba znów wybiorę Albanię (...plus dojazd do niej z krajów, po których jeszcze nie jeździłam, choć te po których jeździłam też bym chciała jeszcze raz..ale nie można mieć wszystkiego..). z 11 obcych państw, których dotykały moje koła chyba Albania (te góry - 70 procent kraju, te serpentyny, ale nad morzem tam nie byłam jeszcze..) jest jednak królową...choć po Polsce też duzo jeżdżę i lubię, bo pięny kraj. a Twoja trasa brzmi fajnie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.