Foxi Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Jakie polecacie buty MTB do 1500zł? Podstawa to żeby miały linki czyli system BOA i podobne. Mam szczupłą stopę więc nie będzie problemu z rozmiarówkami. Myślałem nad najwyższymi modelami Sidi, Suplest, Specialized, Fizik czy Specialized. Może możecie coś o nich powiedzieć albo polecić coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 5 Października 2015 Udostępnij Napisano 5 Października 2015 bez sytemu boła ale polecam. + 100 wat na wszystkich maratonach gwarantowane http://allegro.pl/buty-na-rower-z-systemem-spd-crivit-i5703650491.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2015 bez sytemu boła ale polecam. + 100 wat na wszystkich maratonach gwarantowane Buty na rower z systemem SPD Crivit (5703650491) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jeśli miało być śmieszne to nie zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.