Marcin_P. Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Poszukuję kilku części do roweru MTB. - Przerzutka przednia. Coś w stylu Deore, Deore LX, obejma 34,9mm, korba 40x30x22. - Siodło coś w stylu Kross Royal Seta - chwyty skręcane, w miarę miękkie, gumowe długość 130mm. Wraz z korkami!
empe Napisano 5 Października 2015 Napisano 5 Października 2015 Posiadam nowe siodełko: http://www.forumrowerowe.org/topic/192527-siodelko-author-summit/ Oraz nowe gripy z obejmami, korkami, AUTHOR Luxus ErgoGrip 130mm, cena 65zł
Marcin_P. Napisano 5 Października 2015 Autor Napisano 5 Października 2015 Chwyty wyglądają na piankowe, a ja pisałem że w grę wchodzą jedynie gumowe. Siodełko mam już właściwie nagrane także pozostają chwyty (najlepiej czerwone) i przerzutka.
ACTIVIA Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 Mam przerzutkę przednią SLX na tarcze 40/42 obejma 34.9 - Mogę dać za 50zł nowa. Ciag uniwersalny
Marcin_P. Napisano 6 Października 2015 Autor Napisano 6 Października 2015 Przerzutka kupiona, siodło także. Pozostają gumowe czerwone chwyty!
Mod Team durnykot Napisano 11 Października 2015 Mod Team Napisano 11 Października 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.