LipieC Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam kupiłem niedawno formule r1 ale niestety zaczoł lać jeden zacisk potem drugi i tu mam pytanie czy wymienić zestaw tłoczek i uszczelki czy sme uszczelki ? I panowie czy to ma sens robici czy lepiej zwrucić bo po wymianie nie będzie to chodzić tak jak trzeba ? Proszę o szybka odpowiedz i z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlezaFanatic Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wymienić trzeba uszczelki , jeżeli tłoczek ma jakiekolwiek skazy , głębsze rysy , wżery itp to także tłoczki . Po wymianie będzie działać o ile gniazda tłoczków nie są w żaden sposób uszkodone , skorodowane itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LipieC Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jeśli kupiłeś nowe i masz gwarancję to sobie nawet głowy nie zawracaj. Może się nawet "dynks sfastrygował przez oblatany wychajster" i co Cię to obchodzi? Zwracaj i już - mają działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LipieC Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 talk ale kupiłem używki i to był błąd A nie wiecie gdzie kupie klucz do odkrecenia kapsla od zacisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Jak to sa hample pierwszej edycji, to powinni ci to zrobic w jakims autoryzowanym serwisie za free. Byl to wadliwy oring, wymieniali to bez zadnych pytan. Mialem to w jednej klamce. Moje r1 sa wlasnie pierwszej edycji ze srebrnym, jak to nazywasz, kapslem. Wymieniony na czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LipieC Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 u mnie jest czarny kapsel wersja czerwona anoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi