LukaszHor Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Kupuję nowy rower, szosę lekko stylizowaną na nieco vintage look. Szukam do niej odpowiednich koszyków, żeby nie popsuć wyglądu. Trafiłem na Zefal Classic: Wygląda fajnie, ale zastanawiam się, że może być przeznaczony do stylizowanych mieszczuchów, w których bidonów nie używa się zbyt intensywnie i przy normalnym używaniu w trasie skóra, którą jest obszyty wytrze się i podrze. Ciekaw jestem też jak z trzymaniem bidonu na wybojach. Czy ktoś z Was ma może ten koszyk i może powiedzieć jak się sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 koszyki tego typu dość dobre trzymają bidon nawet o poj. 1l ie wypada w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszHor Napisano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Dziękuję za odpowiedź. Zamówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.