emas Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 WItam. Muszę odpowietrzyć hamulce shimano br-m355, ale mam problem bo nie wiem gdzie w tym modelu podpina się wężyk ze szczykawką. Obejrzałęm kilka tutoriali na YT i ten zacisk różni cię budową. W miejscu gdzie inni podpinali strzykawkę ja mam śrubę mam za to dodatkowe "coś" z boku pod gumowym kapturkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 3 Października 2015 Udostępnij Napisano 3 Października 2015 (edytowane) Tutaj masz link do strony producenta odszukaj ten model i kliknij w PDF oznaczony jako DM. Tam masz dokładna instrukcje odpowietrzania Tutaj masz link do tego pliku pdf Edytowane 3 Października 2015 przez Marcin9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emas Napisano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2015 Dzięki !! Wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perfectflow Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Jakie klocki pasują do m355, bo jakoś nie mogę ogarnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Shimano B01S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perfectflow Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 A jakieś zamienniki innych producentów, interesują mnie metaliki lub półmetaliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Metaliczne http://allegro.pl/a2z-klocki-metaliczne-shimano-deore-575-525-515-i5345323597.html Półmetaliczne http://allegro.pl/a2z-eco-klocki-polmetaliczne-shimano-deore-575-525-i5235087997.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perfectflow Napisano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2015 Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi