Skocz do zawartości

[narzędzia] Tablica do garażu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś ma i może polecić sensowną jakościowo (i cenowo) tablicę na narzędzia do powieszenia na ścianie w garażu? Wymiar maksymalnie 150x70.

Dzięki

Eazy

Napisano

Dlatego właśnie zapytałem o coś sprawdzonego bo albo plastik albo cieniutka blaszka... No nic - będzie pewnie płyta wiórowa i gwoździe / wkręcane haki :)

• Mod Team
Napisano

Wygląda bardzo ładnie. Produkuje to i sprzedaje zakład "Gwarancja" z Olsztyna więc o szczegóły najlepiej pytaj ich bezpośrednio. Mają też sporo tego wystawione na Allegro.

Napisano

Chyba dokładnie to samo jest w castoramie, ja samej tablicy nie mam jedynie akcesoria przymocowane z zestawu przymocowane do drzwi. Ale blacha wygląda solidnie. No chyba ze zamierzasz tam wieszać prosiaka, kowadło albo sejf, to się nie nada. 

Napisano

Jeśli mogę doradzić, to zamiast płyty OSB lepsza będzie wiórowa. No chyba, że w garażu panuje wilgotny klimat, to wtedy wiórowa szybciej się rozleci. Niemniej sam montaż haczyków, wkrętów itp. na wiórowej jest dużo wygodniejszy i pewniejszy.

Napisano

Pracownia wymuszona przez sytuację, jak się trenuje niemalże codziennie a nie ma się $$$ to trzeba serwisować na własną rękę.

Dzięki! Teraz dostawię centrownicę :P

Napisano

Sam się zastanawiam nad tablicą narzędziową. Te oryginalne z allegro wyglądają na solidne i estetyczne. Płyta wiórowa chyba nie będzie miała takiego wyglądu. Jedynie cena będzie za nią przemawiała :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...