scirocco Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 (edytowane) Mam archaiczne już hamulce m525. Pomysł polega na tym, by połączyć je z nowoczesnymi, lepszymi klamkami - przykładowo klamkami XT - LB-M8000 lub BL-M785. Cały zestaw nowych kosztuje ok 600zł, same klamki 250zł. Czy to będzie działać? Edytowane 2 Października 2015 przez scirocco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Klamka pracująca z przewodem bh 90 będzie kiepsko pracować z przewodem bh 59. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrax84pl Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Kolega Tobo ma rację, zwróć uwagę na to, żeby klamki i zaciski były na tych samych przewodach. Ja jak "żeniłem" klamki i zaciski dwóch różnych grup też zwracałem na to uwagę. Możesz spróbować napisać do Shimano Polska żeby Ci doradzili, czy zaciski X zadziałają z klamkami Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Kiepsko - znaczy miętko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi