merlin85 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Panowie, korzystał ktoś z tego rodzaju udogodnień? http://allegro.pl/sportowe-slipy-termoaktywne-brubeck-l-siatka-3d-i5307598454.html Materiał jak koszulki 1szego kontaktu, tzn potówki. Zbliża się zima, zastanawiam się czy warto by "sprzęt" ogrzać jedną warstwą więcej, choć jakoś specjalnie nie narzekałem na to w zeszłym roku. Z drugiej strony, nie miałem okazji jeździć przy niższych temperaturach (między +10 a 0) w zestawie typu letnie spodenki + nogawki (czego chce spróbować w tym roku). Do takiego zestawu takie slipy mogłyby się nadać. Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Bez warstwy wiatroszczelnej w spodniach, z przodu, jest duże ryzyko wychlodzenia/ przeziębienia . Nie bez powodu cześć przednia spodni jesiennych/zimowych jest inna niż reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Ja zimą pod pieluchą i nogawkami mam kalesony Brubeck. Nic złego się nie dzieje, ale zimą długo nie jeżdżę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.