critex Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam Przymierzam się do wymiany amortyzatora z SR XCT. Chciałem kupić XCR'a ale nie mogę nigdzie znaleźć w dobrej cenie pod hamulce v-brake. Na allegro znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/rockshox-xc28-tk-coil-mag-26-cali-i5688143735.html. Warto wydać na niego 400 zł? Jak on się ma do XCr'a? Golenie 28mm nie będą za słabe na moją wagę? Ważę 72 kilo bez ubrania. 80% jazdy to las, dosyć intensywnie. Może co inneego polecicie pod hamulce v-brake? Budżet to max 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Października 2015 xc28 nie watro brać a na pewno nie za 400zł. Widelec pod pivoty cieżko znaleźć, ale jak szukasz suntoura pisz do usera Activia, lub na jego stronie http://activia.sgl.pl/ tam znajdziesz najlepszą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
critex Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Czyli XCR o ile znajdę wersję z pivotami, będzie lepszym wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Października 2015 Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Najlepiej to weź dołóż sobie parę złotówek i zmień pod tarczę, gdyż idzie dostać dopiero w ciekawych cenach dobre amorki. Także zwykłe piasty pod tarcze nie są drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
critex Napisano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Wsadzenie tarczy to duży wydatek, cały rower kosztował 1300 zł i chyba nie warto w niego za dużo inwestować. Lepiej będzie kupic nowy rower za jakiś czas, dlatego szukam taniego amorka na 1-2 lata jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi