boskidym Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Witam, chciałem zapytać jaka będzie odpowiednia opaska do pulsu dla trenażera Tacx Flow(T2200), wersja z "komputerkiem". Dotychczas korzystałem z zewnetrznego pusometru, ale już go nie mam. Mozecie cos polecić? Mariusz
Punkxtr Napisano 2 Października 2015 Napisano 2 Października 2015 Najłatwiej poszukać u producenta... http://velo.pl/trenazery-i-rolki/akcesoria/tacx/nadajnik-do-pulsu Opaski dla Tacxa robi Sigma Sport.
boskidym Napisano 2 Października 2015 Autor Napisano 2 Października 2015 Hm, dzięki. Znalazłem tę opaskę, ale cenowo nie jest zachecająca. :/ pytanie brzmi, czy tylko ona jest kompatybilna, czy może każda analogowa też da radę? Pytam, bo analogowa opaska sigmy do niekodowanych pulsometrów sigmy kosztuje 40% tej ceny. mialem pulsometr sigmy z kodowana transmisją, PC25.10 i to nie działało. Ma ktoś już takie doświadczenia?
marco1973 Napisano 6 Października 2015 Napisano 6 Października 2015 kodowana od Garmina też nie jest kompatybilna. ponoć działają tylko niekodowane... dziś będę testował opaskę od Sigmy więc powiem co i jak...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.