Danielasty Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witam, szukam pomysłu z czego by móc za adaptować taką rolkę ma ona służyć do napinania i zaginania łańcucha w rowerze poziomych, jak dotąd używałem frezowane kółko od hulajnogi, ale tam gdzie się osadza łożysko po prostu pękło Chciałem użyć kółek od napinacza do dh itp, ale sprzedawcy jakoś nie potrafią odpisać na jakiej tulejce to się tam kręci Opcjonalnie najlepiej by było załatwić coś takiego jak zwykle w polsce rzecz nie do dostania a Ci którzy kombinują to zbytnio nie chcą powiedzieć, po prostu maja i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Może da się wykorzystać rolką z tego typu napinacza? Są też podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artofnois Napisano 2 Października 2015 Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Jest coś takiego jak napinacz pod tylne widły GIRG - i on pracuje na takiej rolce z zębatką. Tulejka mosiężna i ślizg teflonowy.Mam dwie rolki od napinacza to mogę pomierzyć.Obie na tulejach , bez łożysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danielasty Napisano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Października 2015 te kółeczka własnie nie są złe, tylko sprzedawcy nie racza odpisać na jakim łożysku to się tam kręci, ja potrzebuje akurat na fi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi