venom6652 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Witam wszystkich mam pare pytan odnośnie roweru ktory kupiłem.Jest to cube attention 29 2014 http://katalog.bikeboard.pl/produkt,2014,rowery,13902 wersja biało-czarna cena 2800zł.Jako ze zaczynam swoja przygode z rowerem chciałbym zasięgnąć opini o tym modelu co by warto wymienic na lepsze ,czy za tą cene jest ok,Moja jazda to poł na poł asfalt i las.
mmisiek9612 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 hamulce, koła, amortyzator na coś z powietrzem, elementy napędu ale dopiero kiedy ulegną zużyciu bo zamieniać nowe na trochę lepsze nowe to bez sensu np. korba ze zintegrowaną osią
adriansocho Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Chodzi koledze pewnie o to, że są na świecie lepsze koła niż te, co masz fabrycznie. Ja bym jednak nie przesadzał. Opony dają radę? Pozycja dobra? Na razie jeździj i sprawdź, co Tobie przeszkadza.
mmisiek9612 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Lepsze a przedewszystkim lzejsze i na lepszych piastach. Wypasione kółka kosztuja praktycznie tyle co caly rower.
grande1970 Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 mam takiego a właściwie moja żona, jedno co warto od razu wymienić to tarcze bo te RT30 to szajs, zaraz złapią luz na wieloklinie, polecam coś z serii rt62 lub rt66. Piasty i koła dość dobrze się trzymają, amor choć kiepski po jednym sezonie luzów niema.
empe Napisano 4 Października 2015 Napisano 4 Października 2015 pól asfalt i pół las to chyba cross byłby trafniejszym wyborem?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.